Konstantinos Laifis

Biografie

Konstantinos Laifis is een 30-jarige voetballer uit Cyprus die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Konstantinos speelde was KAS Eupen - Standard Luik op 2023-09-17.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Konstantinos Laifis in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Konstantinos Laifis in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Konstantinos Laifis in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Konstantinos Laifis een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Konstantinos Laifis een assist heeft gegeven in de match.

Stats Konstantinos Laifis

Bekijk de matchen en statistieken van Konstantinos Laifis. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Konstantinos Laifis hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Konstantinos

Achternaam

Laifis

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1993-05-19

Geboorteland

Cyprus

Geboorteplaats

Paralimni

Afkomst

Cyprus

Lengte

186 cm

Gewicht

77 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Konstantinos Laifis mee voetbalt bij Standard de Liège, Cyprus, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook