Kingsley Coman

Biografie

Kingsley Coman is een 26-jarige voetballer uit Frankrijk die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Kingsley speelde was Inter - Bayern Munich op 2022-09-07.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Kingsley Coman in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Kingsley Coman in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Kingsley Coman in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Kingsley Coman een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Kingsley Coman een assist heeft gegeven in de match.

Stats Kingsley Coman

Bekijk de matchen en statistieken van Kingsley Coman. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Kingsley Coman hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Kingsley Coman

Het laatste nieuws gerelateerd aan Kingsley Coman. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Kingsley

Achternaam

Coman

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1996-06-13

Geboorteland

Frankrijk

Geboorteplaats

Paris

Nationaliteit

Frankrijk

Lengte

179 cm

Gewicht

75 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Kingsley Coman mee voetbalt bij Bayern Munich, France, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook