Kevin Stuhr-Ellegaard

Biografie

Kevin Stuhr-Ellegaard is een 38-jarige voetballer uit Denemarken die meestal als doelman speelt. De laatste match die Kevin speelde was IF elfsborg - Sirius op 2019-08-31.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Kevin Stuhr-Ellegaard in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Kevin Stuhr-Ellegaard in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Kevin Stuhr-Ellegaard in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Kevin Stuhr-Ellegaard een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Kevin Stuhr-Ellegaard een assist heeft gegeven in de match.

Stats Kevin Stuhr-Ellegaard

Bekijk de matchen en statistieken van Kevin Stuhr-Ellegaard. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Kevin Stuhr-Ellegaard hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Kevin

Achternaam

Stuhr-Ellegaard

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

38 jaar

Geboortedatum

1983-05-23

Geboorteland

Denemarken

Nationaliteit

Denemarken

Lengte

196 cm

Gewicht

93 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Kevin Stuhr-Ellegaard mee voetbalt bij IF elfsborg, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook