Kevin Stuhr-Ellegaard

Biografie

Kevin Stuhr-Ellegaard is een 38-jarige voetballer uit Denemarken die meestal als doelman speelt. De laatste match die Kevin speelde was IF elfsborg - Sirius op 2019-08-31.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Kevin Stuhr-Ellegaard in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Kevin Stuhr-Ellegaard in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Kevin Stuhr-Ellegaard in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🀜. De voetbal geeft aan dat Kevin Stuhr-Ellegaard een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Kevin Stuhr-Ellegaard een assist heeft gegeven in de match.

Stats Kevin Stuhr-Ellegaard

Bekijk de matchen en statistieken van Kevin Stuhr-Ellegaard. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Kevin Stuhr-Ellegaard hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Kevin

Achternaam

Stuhr-Ellegaard

Voetbalclub

Positie

Doelman

Leeftijd

38 jaar

Geboortedatum

1983-05-23

Geboorteland

Denemarken

Nationaliteit

Denemarken

Lengte

196 cm

Gewicht

93 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Kevin Stuhr-Ellegaard mee voetbalt bij IF elfsborg, ...

Deze website is nog in ontwikkeling.
Heb je een opmerking of heb je een fout ontdekt?
Stuur dan een berichtje via Facebook messenger op Facebook.
Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook