Kepa Arrizabalaga Revuelta

Biografie

Kepa Arrizabalaga Revuelta is een 29-jarige voetballer uit Spanje die meestal als doelman speelt. De laatste match die Kepa speelde was Real Sociedad - Real Madrid op 2024-04-26.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Kepa Arrizabalaga Revuelta in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Kepa Arrizabalaga Revuelta in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Kepa Arrizabalaga Revuelta in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Kepa Arrizabalaga Revuelta een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Kepa Arrizabalaga Revuelta een assist heeft gegeven in de match.

Stats Kepa Arrizabalaga Revuelta

Bekijk de matchen en statistieken van Kepa Arrizabalaga Revuelta. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Kepa Arrizabalaga Revuelta hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Kepa

Achternaam

Arrizabalaga Revuelta

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1994-10-03

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Ondárroa

Afkomst

Spanje

Lengte

189 cm

Gewicht

84 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Kepa Arrizabalaga Revuelta mee voetbalt bij Real Madrid, Spain, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook