Karim El Ahmadi Al Aroos

Biografie

Karim El Ahmadi Al Aroos is een 37-jarige voetballer uit Marokko die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Karim speelde was Al-Ittihad FC - Al-Faisaly FC op 2022-01-21.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Karim El Ahmadi Al Aroos in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Karim El Ahmadi Al Aroos in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Karim El Ahmadi Al Aroos in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Karim El Ahmadi Al Aroos een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Karim El Ahmadi Al Aroos een assist heeft gegeven in de match.

Stats Karim El Ahmadi Al Aroos

Bekijk de matchen en statistieken van Karim El Ahmadi Al Aroos. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Karim El Ahmadi Al Aroos hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Karim

Achternaam

El Ahmadi Al Aroos

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

37 jaar

Geboortedatum

1985-01-27

Geboorteland

Nederland

Geboorteplaats

Enschede

Nationaliteit

Marokko

Lengte

185 cm

Gewicht

78 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Karim El Ahmadi Al Aroos mee voetbalt bij Morocco, Al-Ittihad FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook