Justine Monique Vanhaevermaet

Biografie

Justine Monique Vanhaevermaet is een 31-jarige voetballer uit België die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Justine Monique speelde was Aston Villa W - Everton W op 2023-11-26.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Justine Monique Vanhaevermaet in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Justine Monique Vanhaevermaet in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Justine Monique Vanhaevermaet in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Justine Monique Vanhaevermaet een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Justine Monique Vanhaevermaet een assist heeft gegeven in de match.

Stats Justine Monique Vanhaevermaet

Bekijk de matchen en statistieken van Justine Monique Vanhaevermaet. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Justine Monique Vanhaevermaet hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Justine Monique

Achternaam

Vanhaevermaet

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1992-04-29

Geboorteland

België

Afkomst

België

Lengte

185 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Justine Monique Vanhaevermaet mee voetbalt bij Belgium (women), Reading W, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook