Junior Fashion Sakala

Biografie

Junior Fashion Sakala is een 26-jarige voetballer uit Zambia die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Junior Fashion speelde was ST Mirren - Rangers op 2023-05-27.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Junior Fashion Sakala in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Junior Fashion Sakala in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Junior Fashion Sakala in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Junior Fashion Sakala een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Junior Fashion Sakala een assist heeft gegeven in de match.

Stats Junior Fashion Sakala

Bekijk de matchen en statistieken van Junior Fashion Sakala. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Junior Fashion Sakala hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Junior Fashion

Achternaam

Sakala

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1997-03-14

Geboorteland

Zambia

Geboorteplaats

Chipata

Nationaliteit

Zambia

Lengte

178 cm

Gewicht

72 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Junior Fashion Sakala mee voetbalt bij Zambia, Rangers, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook