Juan Ignacio Ramírez Polero

Biografie

Juan Ignacio Ramírez Polero is een 26-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Juan Ignacio speelde was Club Nacional - Wanderers op 2023-11-26.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Juan Ignacio Ramírez Polero in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Juan Ignacio Ramírez Polero in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Juan Ignacio Ramírez Polero in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Juan Ignacio Ramírez Polero een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Juan Ignacio Ramírez Polero een assist heeft gegeven in de match.

Stats Juan Ignacio Ramírez Polero

Bekijk de matchen en statistieken van Juan Ignacio Ramírez Polero. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Juan Ignacio Ramírez Polero hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Juan Ignacio

Achternaam

Ramírez Polero

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1997-02-01

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Mercedes

Afkomst

Uruguay

Lengte

180 cm

Gewicht

76 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Juan Ignacio Ramírez Polero mee voetbalt bij Uruguay, Club Nacional, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook