Joshua Zirkzee

Biografie

Joshua Zirkzee is een 22-jarige voetballer uit Nederland die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Joshua speelde was Monza - Bologna op 2023-09-28.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Joshua Zirkzee in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Joshua Zirkzee in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Joshua Zirkzee in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Joshua Zirkzee een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Joshua Zirkzee een assist heeft gegeven in de match.

Stats Joshua Zirkzee

Bekijk de matchen en statistieken van Joshua Zirkzee. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Joshua Zirkzee hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Joshua Zirkzee

Het laatste nieuws gerelateerd aan Joshua Zirkzee. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Joshua

Achternaam

Zirkzee

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

22 jaar

Geboortedatum

2001-05-22

Geboorteland

Nederland

Geboorteplaats

Schiedam

Afkomst

Nederland

Lengte

193 cm

Gewicht

84 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Joshua Zirkzee mee voetbalt bij Bologna, Netherlands U21, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook