Jorge Filipe Avelino Teixeira

Biografie

Jorge Filipe Avelino Teixeira is een 36-jarige voetballer uit Portugal die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Jorge Filipe speelde was FC Koln - STVV Sint-Truiden op 2023-03-23.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jorge Filipe Avelino Teixeira in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jorge Filipe Avelino Teixeira in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jorge Filipe Avelino Teixeira in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jorge Filipe Avelino Teixeira een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jorge Filipe Avelino Teixeira een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jorge Filipe Avelino Teixeira

Bekijk de matchen en statistieken van Jorge Filipe Avelino Teixeira. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jorge Filipe Avelino Teixeira hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Jorge Filipe

Achternaam

Avelino Teixeira

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

36 jaar

Geboortedatum

1986-08-27

Geboorteland

Portugal

Geboorteplaats

Lisboa

Nationaliteit

Portugal

Lengte

188 cm

Gewicht

86 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jorge Filipe Avelino Teixeira mee voetbalt bij STVV Sint-Truiden, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook