Jonathan Cristian Silva

Biografie

Jonathan Cristian Silva is een 29-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Jonathan Cristian speelde was Albacete - Huesca op 2024-03-30.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jonathan Cristian Silva in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jonathan Cristian Silva in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jonathan Cristian Silva in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jonathan Cristian Silva een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jonathan Cristian Silva een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jonathan Cristian Silva

Bekijk de matchen en statistieken van Jonathan Cristian Silva. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jonathan Cristian Silva hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Jonathan Cristian

Achternaam

Silva

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1994-06-29

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

La Plata

Afkomst

Argentinië

Lengte

178 cm

Gewicht

72 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jonathan Cristian Silva mee voetbalt bij Albacete, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook