Jonathan Buatu Mananga

Biografie

Jonathan Buatu Mananga is een 29-jarige voetballer uit Angola die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Jonathan speelde was Caen - Valenciennes op 2023-03-18.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jonathan Buatu Mananga in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jonathan Buatu Mananga in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jonathan Buatu Mananga in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jonathan Buatu Mananga een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jonathan Buatu Mananga een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jonathan Buatu Mananga

Bekijk de matchen en statistieken van Jonathan Buatu Mananga. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jonathan Buatu Mananga hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Jonathan

Achternaam

Buatu Mananga

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1993-09-27

Geboorteland

België

Geboorteplaats

Liège

Nationaliteit

Angola

Lengte

187 cm

Gewicht

87 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jonathan Buatu Mananga mee voetbalt bij Valenciennes, Angola, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook