Jonathan Bolingi Mpangi Merikani

Biografie

Jonathan Bolingi Mpangi Merikani is een 29-jarige voetballer uit Democratische Republiek Congo die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Jonathan speelde was Mladost Lucani - Vojvodina op 2023-08-26.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jonathan Bolingi Mpangi Merikani in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jonathan Bolingi Mpangi Merikani in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jonathan Bolingi Mpangi Merikani in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jonathan Bolingi Mpangi Merikani een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jonathan Bolingi Mpangi Merikani een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jonathan Bolingi Mpangi Merikani

Bekijk de matchen en statistieken van Jonathan Bolingi Mpangi Merikani. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jonathan Bolingi Mpangi Merikani hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Jonathan

Achternaam

Bolingi Mpangi Merikani

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1994-06-30

Geboorteland

Democratische Republiek Congo

Geboorteplaats

Kinshasa

Afkomst

Democratische Republiek Congo

Lengte

188 cm

Gewicht

74 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jonathan Bolingi Mpangi Merikani mee voetbalt bij Congo DR, Vojvodina, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook