Jon Karrikaburu Jaimerena

Biografie

Jon Karrikaburu Jaimerena is een 21-jarige voetballer uit Spanje die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Jon speelde was FC Andorra - Albacete op 2024-05-05.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jon Karrikaburu Jaimerena in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jon Karrikaburu Jaimerena in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jon Karrikaburu Jaimerena in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jon Karrikaburu Jaimerena een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jon Karrikaburu Jaimerena een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jon Karrikaburu Jaimerena

Bekijk de matchen en statistieken van Jon Karrikaburu Jaimerena. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jon Karrikaburu Jaimerena hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Jon

Achternaam

Karrikaburu Jaimerena

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

21 jaar

Geboortedatum

2002-09-19

Geboorteland

Spanje

Afkomst

Spanje

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jon Karrikaburu Jaimerena mee voetbalt bij Alaves, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook