Jon Gorenc Stankovič

Biografie

Jon Gorenc Stankovič is een 27-jarige voetballer uit Slovenië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Jon speelde was Sturm Graz - Austria Lustenau op 2023-11-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jon Gorenc Stankovič in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jon Gorenc Stankovič in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jon Gorenc Stankovič in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jon Gorenc Stankovič een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jon Gorenc Stankovič een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jon Gorenc Stankovič

Bekijk de matchen en statistieken van Jon Gorenc Stankovič. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jon Gorenc Stankovič hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Jon

Achternaam

Gorenc Stankovič

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1996-01-14

Geboorteland

Slovenië

Geboorteplaats

Ljubljana

Afkomst

Slovenië

Lengte

190 cm

Gewicht

78 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jon Gorenc Stankovič mee voetbalt bij Sturm Graz, Slovenia, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook