Johanna Ochieng Omolo

Biografie

Johanna Ochieng Omolo is een 33-jarige voetballer uit Kenia die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Johanna speelde was URSL Visé - RAAL La Louvière op 2023-03-19.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Johanna Ochieng Omolo in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Johanna Ochieng Omolo in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Johanna Ochieng Omolo in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Johanna Ochieng Omolo een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Johanna Ochieng Omolo een assist heeft gegeven in de match.

Stats Johanna Ochieng Omolo

Bekijk de matchen en statistieken van Johanna Ochieng Omolo. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Johanna Ochieng Omolo hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Johanna

Achternaam

Ochieng Omolo

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

33 jaar

Geboortedatum

1989-07-31

Geboorteland

Kenia

Geboorteplaats

Nairobi

Nationaliteit

Kenia

Lengte

179 cm

Gewicht

73 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Johanna Ochieng Omolo mee voetbalt bij Kenya, URSL Visé, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook