Joaquín Aldaír Aguirre Luza

Biografie

Joaquín Aldaír Aguirre Luza is een 27-jarige voetballer uit Peru die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Joaquín Aldaír speelde was FBC Melgar - Alianza Atletico op 2022-10-30.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Joaquín Aldaír Aguirre Luza in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Joaquín Aldaír Aguirre Luza in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Joaquín Aldaír Aguirre Luza in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Joaquín Aldaír Aguirre Luza een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Joaquín Aldaír Aguirre Luza een assist heeft gegeven in de match.

Stats Joaquín Aldaír Aguirre Luza

Bekijk de matchen en statistieken van Joaquín Aldaír Aguirre Luza. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Joaquín Aldaír Aguirre Luza hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Joaquín Aldaír

Achternaam

Aguirre Luza

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1995-07-24

Geboorteland

Peru

Geboorteplaats

Lima

Nationaliteit

Peru

Lengte

178 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Joaquín Aldaír Aguirre Luza mee voetbalt bij Alianza Atletico, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook