João Pedro Sousa Silva

Biografie

João Pedro Sousa Silva is een 27-jarige voetballer uit Portugal die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die João Pedro speelde was Djibouti - Guinea-Bissau op 2023-11-20.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij João Pedro Sousa Silva in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat João Pedro Sousa Silva in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij João Pedro Sousa Silva in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat João Pedro Sousa Silva een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat João Pedro Sousa Silva een assist heeft gegeven in de match.

Stats João Pedro Sousa Silva

Bekijk de matchen en statistieken van João Pedro Sousa Silva. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor João Pedro Sousa Silva hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

João Pedro

Achternaam

Sousa Silva

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1996-11-13

Geboorteland

Portugal

Geboorteplaats

Ponta Delgada

Afkomst

Portugal

Lengte

185 cm

Gewicht

78 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar João Pedro Sousa Silva mee voetbalt bij Panetolikos, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook