João Paulo Moreira Fernandes

Biografie

João Paulo Moreira Fernandes is een 26-jarige voetballer uit Kaapverdië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die João Paulo speelde was Kaapverdië - Equatoriaal-Guinea op 2024-03-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij João Paulo Moreira Fernandes in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat João Paulo Moreira Fernandes in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij João Paulo Moreira Fernandes in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat João Paulo Moreira Fernandes een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat João Paulo Moreira Fernandes een assist heeft gegeven in de match.

Stats João Paulo Moreira Fernandes

Bekijk de matchen en statistieken van João Paulo Moreira Fernandes. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor João Paulo Moreira Fernandes hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

João Paulo

Achternaam

Moreira Fernandes

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1998-05-26

Geboorteland

Kaapverdië

Geboorteplaats

Ribeira Grande

Afkomst

Kaapverdië

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar João Paulo Moreira Fernandes mee voetbalt bij Sheriff Tiraspol, Cape Verde Islands, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook