Jhonny Lucas Flora Barboza

Biografie

Jhonny Lucas Flora Barboza is een 23-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Jhonny Lucas speelde was Londrina - Criciuma op 2022-07-30.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jhonny Lucas Flora Barboza in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jhonny Lucas Flora Barboza in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jhonny Lucas Flora Barboza in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jhonny Lucas Flora Barboza een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jhonny Lucas Flora Barboza een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jhonny Lucas Flora Barboza

Bekijk de matchen en statistieken van Jhonny Lucas Flora Barboza. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jhonny Lucas Flora Barboza hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Jhonny Lucas

Achternaam

Flora Barboza

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

2000-02-21

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Curitiba

Nationaliteit

Brazilië

Lengte

170 cm

Gewicht

65 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jhonny Lucas Flora Barboza mee voetbalt bij Londrina, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook