Jesús Joaquín Fernández Sáez de la Torre

Biografie

Jesús Joaquín Fernández Sáez de la Torre is een 30-jarige voetballer uit Spanje die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Jesús Joaquín speelde was Villarreal - Sevilla op 2024-05-11.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jesús Joaquín Fernández Sáez de la Torre in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jesús Joaquín Fernández Sáez de la Torre in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jesús Joaquín Fernández Sáez de la Torre in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jesús Joaquín Fernández Sáez de la Torre een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jesús Joaquín Fernández Sáez de la Torre een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jesús Joaquín Fernández Sáez de la Torre

Bekijk de matchen en statistieken van Jesús Joaquín Fernández Sáez de la Torre. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jesús Joaquín Fernández Sáez de la Torre hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Jesús Joaquín

Achternaam

Fernández Sáez de la Torre

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1993-11-19

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Cádiz

Afkomst

Spanje

Lengte

177 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jesús Joaquín Fernández Sáez de la Torre mee voetbalt bij Sevilla, Spain, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook