Jérémy Taravel

Biografie

Jérémy Taravel is een 35-jarige voetballer uit Frankrijk die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Jérémy speelde was Cercle Brugge - OH Leuven op 2021-04-10.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jérémy Taravel in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jérémy Taravel in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jérémy Taravel in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jérémy Taravel een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jérémy Taravel een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jérémy Taravel

Bekijk de matchen en statistieken van Jérémy Taravel. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jérémy Taravel hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Jérémy Taravel

Het laatste nieuws gerelateerd aan Jérémy Taravel. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Jérémy

Achternaam

Taravel

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

35 jaar

Geboortedatum

1987-04-17

Geboorteland

Frankrijk

Geboorteplaats

Vincennes

Nationaliteit

Frankrijk

Lengte

191 cm

Gewicht

85 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jérémy Taravel mee voetbalt bij Cercle Brugge, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook