Jean-François Gillet

Biografie

Jean-François Gillet is een 45-jarige voetballer uit België die meestal als doelman speelt. De laatste match die Jean-François speelde was Standard Luik - KV Oostende op 2021-05-22.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jean-François Gillet in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jean-François Gillet in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jean-François Gillet in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jean-François Gillet een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jean-François Gillet een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jean-François Gillet

Bekijk de matchen en statistieken van Jean-François Gillet. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jean-François Gillet hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Jean-François Gillet

Het laatste nieuws gerelateerd aan Jean-François Gillet. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Jean-François

Achternaam

Gillet

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

45 jaar

Geboortedatum

1979-05-31

Geboorteland

België

Geboorteplaats

Liège

Afkomst

België

Lengte

180 cm

Gewicht

85 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jean-François Gillet mee voetbalt bij Standard de Liège, Belgium, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook