Jannes Vansteenkiste

Biografie

Jannes Vansteenkiste is een 29-jarige voetballer uit België die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Jannes speelde was KSMK Deinze - RFC Seraing op 2020-12-20.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jannes Vansteenkiste in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jannes Vansteenkiste in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jannes Vansteenkiste in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jannes Vansteenkiste een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jannes Vansteenkiste een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jannes Vansteenkiste

Bekijk de matchen en statistieken van Jannes Vansteenkiste. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jannes Vansteenkiste hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Jannes

Achternaam

Vansteenkiste

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1993-02-17

Geboorteland

België

Geboorteplaats

Lendelede

Nationaliteit

België

Lengte

175 cm

Gewicht

68 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jannes Vansteenkiste mee voetbalt bij KSMK Deinze, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook