Jan Vertonghen

Biografie

Jan Vertonghen is een 36-jarige voetballer uit België die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Jan speelde was Club Brugge - RSC Anderlecht op 2024-04-07.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jan Vertonghen in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jan Vertonghen in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jan Vertonghen in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jan Vertonghen een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jan Vertonghen een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jan Vertonghen

Bekijk de matchen en statistieken van Jan Vertonghen. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jan Vertonghen hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Jan Vertonghen

Het laatste nieuws gerelateerd aan Jan Vertonghen. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Jan

Achternaam

Vertonghen

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

36 jaar

Geboortedatum

1987-04-24

Geboorteland

België

Geboorteplaats

Sint-Niklaas

Afkomst

België

Lengte

189 cm

Gewicht

87 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jan Vertonghen mee voetbalt bij RSC Anderlecht, Belgium, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook