Ivan Ricardo Neves Abreu Cavaleiro

Biografie

Ivan Ricardo Neves Abreu Cavaleiro is een 29-jarige voetballer uit Portugal die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Ivan Ricardo speelde was Lille - Olimpija Ljubljana op 2023-09-20.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Ivan Ricardo Neves Abreu Cavaleiro in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Ivan Ricardo Neves Abreu Cavaleiro in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Ivan Ricardo Neves Abreu Cavaleiro in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Ivan Ricardo Neves Abreu Cavaleiro een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Ivan Ricardo Neves Abreu Cavaleiro een assist heeft gegeven in de match.

Stats Ivan Ricardo Neves Abreu Cavaleiro

Bekijk de matchen en statistieken van Ivan Ricardo Neves Abreu Cavaleiro. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Ivan Ricardo Neves Abreu Cavaleiro hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Ivan Ricardo

Achternaam

Neves Abreu Cavaleiro

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1993-10-18

Geboorteland

Portugal

Geboorteplaats

Vila Franca de Xira

Afkomst

Portugal

Lengte

175 cm

Gewicht

72 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Ivan Ricardo Neves Abreu Cavaleiro mee voetbalt bij Lille, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook