Isaac Osa's Schmidt

Biografie

Isaac Osa's Schmidt is een 24-jarige voetballer uit Zweden die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Isaac Osa's speelde was FC ST. Gallen - FC Zurich op 2024-05-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Isaac Osa's Schmidt in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Isaac Osa's Schmidt in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Isaac Osa's Schmidt in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon โšฝ of een fistbump ๐Ÿคœ. De voetbal geeft aan dat Isaac Osa's Schmidt een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Isaac Osa's Schmidt een assist heeft gegeven in de match.

Stats Isaac Osa's Schmidt

Bekijk de matchen en statistieken van Isaac Osa's Schmidt. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Isaac Osa's Schmidt hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Isaac Osa's

Achternaam

Schmidt

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1999-12-07

Geboorteland

Zwitserland

Geboorteplaats

Lausanne

Afkomst

Zweden

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Isaac Osa's Schmidt mee voetbalt bij FC ST. Gallen, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook