Igor Alberto Rinck de Camargo

Biografie

Igor Alberto Rinck de Camargo is een 40-jarige voetballer uit België die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Igor Alberto speelde was SV Zulte Waregem - KV Mechelen op 2021-12-18.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Igor Alberto Rinck de Camargo in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Igor Alberto Rinck de Camargo in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Igor Alberto Rinck de Camargo in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Igor Alberto Rinck de Camargo een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Igor Alberto Rinck de Camargo een assist heeft gegeven in de match.

Stats Igor Alberto Rinck de Camargo

Bekijk de matchen en statistieken van Igor Alberto Rinck de Camargo. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Igor Alberto Rinck de Camargo hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Igor Alberto

Achternaam

Rinck de Camargo

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

40 jaar

Geboortedatum

1983-05-12

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Porto Velho

Afkomst

België

Lengte

187 cm

Gewicht

85 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Igor Alberto Rinck de Camargo mee voetbalt bij KV Mechelen, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook