Ibrahima Sory Sankhon

Biografie

Ibrahima Sory Sankhon is een 28-jarige voetballer uit Guinea die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Ibrahima Sory speelde was RWDM - Beerschot op 2023-04-09.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Ibrahima Sory Sankhon in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Ibrahima Sory Sankhon in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Ibrahima Sory Sankhon in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Ibrahima Sory Sankhon een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Ibrahima Sory Sankhon een assist heeft gegeven in de match.

Stats Ibrahima Sory Sankhon

Bekijk de matchen en statistieken van Ibrahima Sory Sankhon. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Ibrahima Sory Sankhon hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Ibrahima Sory

Achternaam

Sankhon

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1996-01-01

Geboorteland

Guinea

Geboorteplaats

Forécariah

Afkomst

Guinea

Lengte

177 cm

Gewicht

72 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Ibrahima Sory Sankhon mee voetbalt bij Guinea, RWDM, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook