Ibrahima Sory Bah

Biografie

Ibrahima Sory Bah is een 23-jarige voetballer uit België die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Ibrahima Sory speelde was Royale Union Saint-Gilloise - KVC Westerlo op 2020-02-28.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Ibrahima Sory Bah in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Ibrahima Sory Bah in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Ibrahima Sory Bah in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Ibrahima Sory Bah een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Ibrahima Sory Bah een assist heeft gegeven in de match.

Stats Ibrahima Sory Bah

Bekijk de matchen en statistieken van Ibrahima Sory Bah. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Ibrahima Sory Bah hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Ibrahima Sory

Achternaam

Bah

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

1999-01-01

Geboorteland

België

Nationaliteit

België

Lengte

173 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Ibrahima Sory Bah mee voetbalt bij Royale Union Saint-Gilloise, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook