Heron Crespo da Silva

Biografie

Heron Crespo da Silva is een 23-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Heron speelde was Mirassol - CRB op 2024-07-10.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Heron Crespo da Silva in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Heron Crespo da Silva in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Heron Crespo da Silva in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Heron Crespo da Silva een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Heron Crespo da Silva een assist heeft gegeven in de match.

Stats Heron Crespo da Silva

Bekijk de matchen en statistieken van Heron Crespo da Silva. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Heron Crespo da Silva hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Heron

Achternaam

Crespo da Silva

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

2000-08-17

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Rio de Janeiro

Afkomst

Brazilië

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Heron Crespo da Silva mee voetbalt bij Atletico Goianiense, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook