Guy Carel Mbenza Mbenza Kamboleke

Biografie

Guy Carel Mbenza Mbenza Kamboleke is een 24-jarige voetballer uit Congo die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Guy Carel Mbenza speelde was Al-Ittihad FC - Al Taee op 2023-05-31.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Guy Carel Mbenza Mbenza Kamboleke in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Guy Carel Mbenza Mbenza Kamboleke in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Guy Carel Mbenza Mbenza Kamboleke in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Guy Carel Mbenza Mbenza Kamboleke een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Guy Carel Mbenza Mbenza Kamboleke een assist heeft gegeven in de match.

Stats Guy Carel Mbenza Mbenza Kamboleke

Bekijk de matchen en statistieken van Guy Carel Mbenza Mbenza Kamboleke. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Guy Carel Mbenza Mbenza Kamboleke hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Guy Carel Mbenza

Achternaam

Mbenza Kamboleke

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

2000-04-01

Geboorteland

Congo

Afkomst

Congo

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Guy Carel Mbenza Mbenza Kamboleke mee voetbalt bij Al Taee, Congo, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook