Guillaume De Schryver

Biografie

Guillaume De Schryver is een 27-jarige voetballer uit België die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Guillaume speelde was KSMK Deinze - Patro Eisden Maasmechelen op 2024-02-09.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Guillaume De Schryver in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Guillaume De Schryver in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Guillaume De Schryver in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Guillaume De Schryver een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Guillaume De Schryver een assist heeft gegeven in de match.

Stats Guillaume De Schryver

Bekijk de matchen en statistieken van Guillaume De Schryver. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Guillaume De Schryver hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Guillaume

Achternaam

De Schryver

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1996-11-04

Geboorteland

België

Afkomst

België

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Guillaume De Schryver mee voetbalt bij KSMK Deinze, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook