Guilherme Costa Marques

Biografie

Guilherme Costa Marques is een 33-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Guilherme speelde was Changchun Yatai - Henan Jianye op 2024-05-26.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Guilherme Costa Marques in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Guilherme Costa Marques in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Guilherme Costa Marques in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Guilherme Costa Marques een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Guilherme Costa Marques een assist heeft gegeven in de match.

Stats Guilherme Costa Marques

Bekijk de matchen en statistieken van Guilherme Costa Marques. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Guilherme Costa Marques hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Guilherme

Achternaam

Costa Marques

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

33 jaar

Geboortedatum

1991-05-21

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Três Rios

Afkomst

Brazilië

Lengte

170 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Guilherme Costa Marques mee voetbalt bij Goias, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook