Gianluigi Buffon

Biografie

Gianluigi Buffon is een 45-jarige voetballer uit Italië die meestal als doelman speelt. De laatste match die Gianluigi speelde was Parma - Venezia op 2023-05-19.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Gianluigi Buffon in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Gianluigi Buffon in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Gianluigi Buffon in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Gianluigi Buffon een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Gianluigi Buffon een assist heeft gegeven in de match.

Stats Gianluigi Buffon

Bekijk de matchen en statistieken van Gianluigi Buffon. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Gianluigi Buffon hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Gianluigi Buffon

Het laatste nieuws gerelateerd aan Gianluigi Buffon. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Gianluigi

Achternaam

Buffon

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

45 jaar

Geboortedatum

1978-01-28

Geboorteland

Italië

Geboorteplaats

Carrara

Nationaliteit

Italië

Lengte

192 cm

Gewicht

92 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Gianluigi Buffon mee voetbalt bij Parma, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook