Gastón Luciano Ávila

Biografie

Gastón Luciano Ávila is een 21-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Gastón Luciano speelde was RSC Anderlecht - Royal Antwerp FC op 2023-01-29.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Gastón Luciano Ávila in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Gastón Luciano Ávila in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Gastón Luciano Ávila in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Gastón Luciano Ávila een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Gastón Luciano Ávila een assist heeft gegeven in de match.

Stats Gastón Luciano Ávila

Bekijk de matchen en statistieken van Gastón Luciano Ávila. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Gastón Luciano Ávila hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Gastón Luciano

Achternaam

Ávila

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

21 jaar

Geboortedatum

2001-09-30

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

Rosario

Nationaliteit

Argentinië

Lengte

182 cm

Gewicht

80 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Gastón Luciano Ávila mee voetbalt bij Royal Antwerp FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook