Gaétan Carina Alexander Bosiers

Biografie

Gaétan Carina Alexander Bosiers is een 25-jarige voetballer uit België die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Gaétan Carina speelde was Helmond Sport - De Graafschap op 2022-11-18.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Gaétan Carina Alexander Bosiers in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Gaétan Carina Alexander Bosiers een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Gaétan Carina Alexander Bosiers een assist heeft gegeven in de match.

Stats Gaétan Carina Alexander Bosiers

Bekijk de matchen en statistieken van Gaétan Carina Alexander Bosiers. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Gaétan Carina Alexander Bosiers hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Gaétan Carina Alexander Bosiers

Het laatste nieuws gerelateerd aan Gaétan Carina Alexander Bosiers. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Gaétan Carina

Achternaam

Alexander Bosiers

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1999-02-25

Geboorteland

België

Afkomst

België

Lengte

180 cm

Gewicht

68 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Gaétan Carina Alexander Bosiers mee voetbalt bij Helmond Sport, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook