Gabriel Teodoro Martinelli Silva

Biografie

Gabriel Teodoro Martinelli Silva is een 22-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Gabriel Teodoro speelde was Arsenal - Everton op 2024-05-19.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Gabriel Teodoro Martinelli Silva in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Gabriel Teodoro Martinelli Silva in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Gabriel Teodoro Martinelli Silva in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Gabriel Teodoro Martinelli Silva een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Gabriel Teodoro Martinelli Silva een assist heeft gegeven in de match.

Stats Gabriel Teodoro Martinelli Silva

Bekijk de matchen en statistieken van Gabriel Teodoro Martinelli Silva. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Gabriel Teodoro Martinelli Silva hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Gabriel Teodoro

Achternaam

Martinelli Silva

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

22 jaar

Geboortedatum

2001-06-18

Geboorteland

Brazilië

Afkomst

Brazilië

Lengte

180 cm

Gewicht

75 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Gabriel Teodoro Martinelli Silva mee voetbalt bij Arsenal, Brazil, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook