Gabriel Fernando de Jesus

Biografie

Gabriel Fernando de Jesus is een 27-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Gabriel Fernando speelde was Wolves - Arsenal op 2024-04-20.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Gabriel Fernando de Jesus in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Gabriel Fernando de Jesus in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Gabriel Fernando de Jesus in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Gabriel Fernando de Jesus een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Gabriel Fernando de Jesus een assist heeft gegeven in de match.

Stats Gabriel Fernando de Jesus

Bekijk de matchen en statistieken van Gabriel Fernando de Jesus. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Gabriel Fernando de Jesus hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Gabriel Fernando

Achternaam

de Jesus

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1997-04-03

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

São Paulo

Afkomst

Brazilië

Lengte

175 cm

Gewicht

73 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Gabriel Fernando de Jesus mee voetbalt bij Arsenal, Brazil, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook