Freddy Mombongo-Dues

Biografie

Freddy Mombongo-Dues is een 37-jarige voetballer uit Democratische Republiek Congo die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Freddy speelde was Patro Eisden - Francs Borains op 2021-11-06.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Freddy Mombongo-Dues in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Freddy Mombongo-Dues in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Freddy Mombongo-Dues in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Freddy Mombongo-Dues een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Freddy Mombongo-Dues een assist heeft gegeven in de match.

Stats Freddy Mombongo-Dues

Bekijk de matchen en statistieken van Freddy Mombongo-Dues. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Freddy Mombongo-Dues hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Freddy

Achternaam

Mombongo-Dues

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

37 jaar

Geboortedatum

1985-08-30

Geboorteland

Democratische Republiek Congo

Geboorteplaats

Kinshasa

Nationaliteit

Democratische Republiek Congo

Lengte

188 cm

Gewicht

87 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Freddy Mombongo-Dues mee voetbalt bij Patro Eisden, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook