Franco Damián Vázquez

Biografie

Franco Damián Vázquez is een 35-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Franco Damián speelde was Venezia - Cremonese op 2024-06-02.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Franco Damián Vázquez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Franco Damián Vázquez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Franco Damián Vázquez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Franco Damián Vázquez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Franco Damián Vázquez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Franco Damián Vázquez

Bekijk de matchen en statistieken van Franco Damián Vázquez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Franco Damián Vázquez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Franco Damián

Achternaam

Vázquez

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

35 jaar

Geboortedatum

1989-02-22

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

Córdoba

Afkomst

Argentinië

Lengte

187 cm

Gewicht

82 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Franco Damián Vázquez mee voetbalt bij Argentina, Cremonese, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook