Franck Yannick Kessié

Biografie

Franck Yannick Kessié is een 26-jarige voetballer uit Ivoorkust die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Franck Yannick speelde was Abha - Al-Ahli Jeddah op 2023-11-30.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Franck Yannick Kessié in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Franck Yannick Kessié in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Franck Yannick Kessié in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Franck Yannick Kessié een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Franck Yannick Kessié een assist heeft gegeven in de match.

Stats Franck Yannick Kessié

Bekijk de matchen en statistieken van Franck Yannick Kessié. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Franck Yannick Kessié hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Franck Yannick

Achternaam

Kessié

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1996-12-19

Geboorteland

Ivoorkust

Geboorteplaats

Ouragahio

Afkomst

Ivoorkust

Lengte

183 cm

Gewicht

74 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Franck Yannick Kessié mee voetbalt bij Ivory Coast, Al-Ahli Jeddah, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook