Francisco António Machado Mota de Castro Trincão

Biografie

Francisco António Machado Mota de Castro Trincão is een 22-jarige voetballer uit Portugal die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Francisco António speelde was Newcastle - Wolves op 2022-04-08.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Francisco António Machado Mota de Castro Trincão in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Francisco António Machado Mota de Castro Trincão in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Francisco António Machado Mota de Castro Trincão in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Francisco António Machado Mota de Castro Trincão een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Francisco António Machado Mota de Castro Trincão een assist heeft gegeven in de match.

Stats Francisco António Machado Mota de Castro Trincão

Bekijk de matchen en statistieken van Francisco António Machado Mota de Castro Trincão. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Francisco António Machado Mota de Castro Trincão hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Francisco António

Achternaam

Machado Mota de Castro Trincão

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

22 jaar

Geboortedatum

1999-12-29

Geboorteland

Portugal

Nationaliteit

Portugal

Lengte

186 cm

Gewicht

69 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Francisco António Machado Mota de Castro Trincão mee voetbalt bij Wolves, Portugal, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook