Felipe Azevedo dos Santos

Biografie

Felipe Azevedo dos Santos is een 35-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Felipe speelde was Cuiaba - America Mineiro op 2022-09-29.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Felipe Azevedo dos Santos in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Felipe Azevedo dos Santos in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Felipe Azevedo dos Santos in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Felipe Azevedo dos Santos een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Felipe Azevedo dos Santos een assist heeft gegeven in de match.

Stats Felipe Azevedo dos Santos

Bekijk de matchen en statistieken van Felipe Azevedo dos Santos. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Felipe Azevedo dos Santos hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Felipe

Achternaam

Azevedo dos Santos

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

35 jaar

Geboortedatum

1987-01-10

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Ubatuba

Nationaliteit

Brazilië

Lengte

175 cm

Gewicht

75 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Felipe Azevedo dos Santos mee voetbalt bij America Mineiro, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook