Ezequiel Ignacio Centurión

Biografie

Ezequiel Ignacio Centurión is een 27-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als doelman speelt. De laatste match die Ezequiel Ignacio speelde was Independ. Rivadavia - River Plate op 2024-03-22.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Ezequiel Ignacio Centurión in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Ezequiel Ignacio Centurión in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Ezequiel Ignacio Centurión in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Ezequiel Ignacio Centurión een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Ezequiel Ignacio Centurión een assist heeft gegeven in de match.

Stats Ezequiel Ignacio Centurión

Bekijk de matchen en statistieken van Ezequiel Ignacio Centurión. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Ezequiel Ignacio Centurión hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Ezequiel Ignacio

Achternaam

Centurión

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1997-05-20

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

Cipolletti

Afkomst

Argentinië

Lengte

183 cm

Gewicht

77 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Ezequiel Ignacio Centurión mee voetbalt bij River Plate, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook