Elliott Jordan Moore

Biografie

Elliott Jordan Moore is een 25-jarige voetballer uit Engeland die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Elliott Jordan speelde was Oxford United - Shrewsbury op 2023-02-04.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Elliott Jordan Moore in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Elliott Jordan Moore in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Elliott Jordan Moore in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Elliott Jordan Moore een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Elliott Jordan Moore een assist heeft gegeven in de match.

Stats Elliott Jordan Moore

Bekijk de matchen en statistieken van Elliott Jordan Moore. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Elliott Jordan Moore hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Elliott Jordan

Achternaam

Moore

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1997-03-16

Geboorteland

Engeland

Geboorteplaats

Leicester

Nationaliteit

Engeland

Lengte

195 cm

Gewicht

78 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Elliott Jordan Moore mee voetbalt bij Oxford United, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook