Edgar Antonio Méndez Ortega

Biografie

Edgar Antonio Méndez Ortega is een 34-jarige voetballer uit Spanje die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Edgar Antonio speelde was Necaxa - Leon op 2024-04-01.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Edgar Antonio Méndez Ortega in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Edgar Antonio Méndez Ortega in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Edgar Antonio Méndez Ortega in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Edgar Antonio Méndez Ortega een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Edgar Antonio Méndez Ortega een assist heeft gegeven in de match.

Stats Edgar Antonio Méndez Ortega

Bekijk de matchen en statistieken van Edgar Antonio Méndez Ortega. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Edgar Antonio Méndez Ortega hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Edgar Antonio

Achternaam

Méndez Ortega

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

34 jaar

Geboortedatum

1990-01-02

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Santa Cruz de Tenerife

Afkomst

Spanje

Lengte

187 cm

Gewicht

80 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Edgar Antonio Méndez Ortega mee voetbalt bij Necaxa, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook