Eder Ferreira Graminho

Biografie

Eder Ferreira Graminho is een 27-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Eder speelde was Cuiaba - America Mineiro op 2022-09-29.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Eder Ferreira Graminho in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Eder Ferreira Graminho in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Eder Ferreira Graminho in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Eder Ferreira Graminho een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Eder Ferreira Graminho een assist heeft gegeven in de match.

Stats Eder Ferreira Graminho

Bekijk de matchen en statistieken van Eder Ferreira Graminho. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Eder Ferreira Graminho hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Eder

Achternaam

Ferreira Graminho

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1995-04-05

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Gurupi

Nationaliteit

Brazilië

Lengte

184 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Eder Ferreira Graminho mee voetbalt bij America Mineiro, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook