Dries Mertens

Biografie

Dries Mertens is een 36-jarige voetballer uit België die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Dries speelde was Galatasaray - Antalyaspor op 2024-02-26.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Dries Mertens in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Dries Mertens in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Dries Mertens in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Dries Mertens een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Dries Mertens een assist heeft gegeven in de match.

Stats Dries Mertens

Bekijk de matchen en statistieken van Dries Mertens. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Dries Mertens hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Dries Mertens

Het laatste nieuws gerelateerd aan Dries Mertens. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Dries

Achternaam

Mertens

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

36 jaar

Geboortedatum

1987-05-06

Geboorteland

België

Geboorteplaats

Leuven

Afkomst

België

Lengte

169 cm

Gewicht

61 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Dries Mertens mee voetbalt bij Galatasaray, Belgium, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook