Diego Jara Rodrigues

Biografie

Diego Jara Rodrigues is een 28-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Diego speelde was Kashiwa Reysol - Consadole Sapporo op 2024-05-19.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Diego Jara Rodrigues in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Diego Jara Rodrigues in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Diego Jara Rodrigues in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Diego Jara Rodrigues een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Diego Jara Rodrigues een assist heeft gegeven in de match.

Stats Diego Jara Rodrigues

Bekijk de matchen en statistieken van Diego Jara Rodrigues. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Diego Jara Rodrigues hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Diego

Achternaam

Jara Rodrigues

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1995-09-21

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Corumbá

Afkomst

Brazilië

Lengte

183 cm

Gewicht

77 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Diego Jara Rodrigues mee voetbalt bij Kashiwa Reysol, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook